10 let STILL-a RX70-20/35

Sedaj s podaljšano garancijo

Boljši kot kdajkoli -
novi RX70-20/35

V STILL-u smo prepričani - ob 10-letnici je postal RX 70-20/35 še boljši.

Stavimo! Podarjamo 3-letno podaljšano garancijo na celoten pogonski sklop*.

Veljavno do 31.05.2018

Povpraševanje po STILL RX 70 2,0 - 3,5 t s podaljšano garancijo

Vaš svetovalec vam je na razpolago.

Še boljši ob svoji 10-letnici

Pravočasno ob 10-letnici RX 70-20/35, novi model nadaljuje zgodbo o uspehu. Poleg novega, sodobnega videza, je novi RX 70-20/35 privlačen paket z veliko izboljšavami:

  • Izboljšana zmogljivost: Optimalna uporaba hibridnega energije.
  • Sedaj tudi z zmogljivostjo 2 ton nosilnosti: s težiščno točko na 600.
  • Optimizirane vozne lastnosti: razširjena medosna razdalja za boljšo stabilnost pri vožnji.
  • Novi komunikacijski vmesnik: radio z USB in Bluetooth za prostoročno komunikacijo.

Prvak učinkovitosti 2017

Že deset let je RX 70-20/35 prvak učinkovitosti med čelnimi viličarji z motorjem z notranjim izgorevanjem. S porabo goriva samo 2,5 litra na delovno uro je najbolj energijsko varčno in okolju prijazno vozilo svojega razreda.

Hibridna tehnologija poleg že dokazane nastavljive hidravlične črpalke pomembno prispeva k zmanjšanju porabe goriva. Poleg tega individualno nastavljive vozne in dvižne karakteristike omogočajo individualno prilagoditev obnašanja viličarja gleden na zahteve pogojev uporabe. Pameten, učinkovit in okolju prijazen - to je RX 70.

RX 70 je narejen za hitro in okretno ravnanje s tovorom za delo na prostem. Tudi slabe in nenehno spreminjajoče se vremenske razmere niso težava - voznik je v celoti zaščiten s prostorno kabino.

Močan - v vodstvu že 10 let

S svojo nosilnostjo 2,0 do 3,5 ton RX 70-20/35 združuje moč, natančnost, ergonomijo, kompaktnost, varnost in okoljsko odgovornosti na edinstven način:

  • Diesel-električni pogon s hibridno tehnologijo: Kombinacija motorja z električnim pogonskim motorjem postavlja RX 70 na svetovno številko ena na področju porabe, poraba samo 2.5l / uro (V skladu z zadnjo smernico VDI 2198). Poleg tega združuje moč motorja z notranjim izgorevanjem z natančnostjo električnega viličarja. Rezultat: močno, natančno in hkrati energetsko učinkovito delo.
  • Izjemno stabilne vozne lastnosti: Njegovo zelo nizko težišče omogoča stabilen viličar serijsko - "safety by nature".
  • Odlična vidljivost: Zmagovalec ADAC testa - poudarek na vsako podrobnost: visok sprednji zaslon, nizka armaturna plošča, "free-view" teleskop in velika okna v strehi varnostnega loka.
  • Kompakten, okreten in močan: Zahvaljujoč svoji kratki protiuteži, svoji kompaktni obliki in neposrednemu krmiljenju, se RX70 giblje varno in učinkovito - tudi v tesnih prostorih.
  • Način učinkovitost Blue-Q: Prihranek do 10 odstotkov energije s pritiskom na gumb.

STILL 360° experience


Vse podrobnosti v zvezi z novim RX 70-20/35 najdete na naših straneh proizvodov.
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Vključuje: pogonski E motor, diferencial in reduktor, pogonska osovina, generator, pretvornik, tokovni pretvornik in močnostni modul. Do 3.000 delovnih ur. Veljavno do 31.05.2018