Prvak v učinkovitosti 2017

STILL RX 70 2,0 - 3,5 t s podaljšano garancijo

Učinkovitejši kot kdaj koli prej - STILL RX 70-20/35.

V to smo prepričani – RX 70-20/35 je naš prvak v učinkovitosti med viličarji z motorjem z notranjim zgorevanjem.

Obljubljamo! Izkoristite to obljubljeno učinkovitost.

Nudimo vam podaljšano garancijo na tri leta za celoten pogonski sklop*.

Akcija velja do 31.05.2018

Poizvedba po viličarju RX 70 20/35 s podaljšano garancijo

Vaš osebni strokovni svetovalec vam je na voljo.

Zakaj je naš RX 70 20/35 boljši kot kdaj koli prej:

Viličar STILL RX 70-20/35 določa nova merila: poleg novega, privlačnega dizajna RX 70-20/35 predstavlja privlačen celoten paket z mnogimi izboljšavami:

  • Posodobljena zmogljivost: optimizirana raba hibridne energije.
  • Sedaj tudi kot 2-tonsko vozilo: z LSP 600.
  • Optimizirane lastnosti vožnje: povečana medosna razdalja za bolj stabilno vožnjo.
  • Novi komunikacijski vmesniki: radio z vmesnikom USB in Bluetooth za prostoročno uporabo.

Viličar RX 70-20/35 je že več kot deset let prvak v učinkovitosti med viličarji z motorjem z notranjim zgorevanjem. S svojo porabo goriva, ki obsega samo 2,5 litra na delovno uro, spada med najbolj varčne in okolju prijazne viličarje v svojem razredu.

Poleg hibridne tehnologije k zmanjšanju porabe goriva na pomemben način prispeva tudi v praksi preizkušena hidravlična regulacijska črpalka. Individualno nastavljivi načini vožnje in dvigovanja poleg tega omogočajo individualno prilagoditev na vsakokratne pogoje uporabe. Inteligenten, učinkovit in okolju prijazen – to je RX 70.

RX 70 je kot ustvarjen za hiter in okreten transport blaga na prostem. Pri tem ga ne ovirajo niti težki, nenehno spreminjajoči se vremenski pogoji – voznik je povsem zaščiten v prostorni kabini.

Nepremagljiv – že več kot 10 let na vrhu

RX 70-20/35 s svojo nosilnostjo od 2,0 do 3,5 ton predstavlja kombinacijo moči, preciznosti, ergonomije, kompaktnosti, varnosti in okoljske odgovornosti na edinstven način:

  • Dizelski električni pogon s hibridno tehnologijo: kombinacija motorja z notranjim zgorevanjem in električnega pogonskega motorja viličarju RX 70 omogoča porabo goriva 2,5 l/del. uro (v skladu z novimi pravili VDI 2198), kar ga postavlja na prvo mesto po varčnosti na svetu. Istočasno ta viličar kombinira tudi prednosti zmogljivega motorja z notranjim zgorevanjem in občutljivost upravljanja električnega viličarja. Rezultat: zmogljivo, precizno in istočasno energetsko učinkovito delo.
  • Izredno stabilne vozne lastnosti: na podlagi posebej nizkega težišča vozila je varnost serijsko predvidena – "safety by nature".
  • Izredno dobra vidljivost: pri zmagovalcu testiranja društva ADAC je premišljena vsaka podrobnost, visoko sprednje okno, nizko nameščena armaturna plošča, dvižno ogrodje s prosto preglednostjo in velika okna v zaščitni strehi kabine za voznika.
  • Kompakten, okreten in zmogljiv: na podlagi kratke protiuteži zadaj, kompaktne izvedbe in neposrednega krmiljenja se viličar RX 70 varno in učinkovito premika tudi v tesnih prostorih.
  • Način učinkovitosti Blue-Q: do 10 odstotkov prihranka energije na pritisk gumba.

STILL 360° experience


Vse podrobnosti v zvezi z novim RX 70-20/35 najdete na naših straneh proizvodov.
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Vključuje: pogonski motor, diferencial in prenosnik, pogonsko os, generator, inverter, električni pretvornik in močnostni modul. Maks. 3.000 "efektivnih" delovnih ur (vožnja in dvigovanje). Akcija velja do 31. 05. 2018