To je tipično za STILL.

Če je nekdo že toliko časa v tem poslu kot mi, potem ve, kaj naredi sodelovanje z nami uspešno in nekaj posebnega: In sicer naše servisne storitve!

To je posebna storitev našega podjetja, ki se vam izplača tudi pri servisu - kajti usmerjena je popolnoma po vaših potrebah - individualno in fleksibilno.

Vi odločate katere naše storitve kot popravilo, UVV- preverjanje, vzdrževanje, Full servis, šolanje voznikov in zavarovanje naprav želite koristiti.
Podjetje STILL ima samo v Evropi pokrito mrežo podružnic, hčerinskih podjetij, trgovcev, pogodbenih delavnic in ostalih poslovalnic z več kot 2000 servisnimi tehniki. V Nemčiji dnevno dokazuje 750 vozil za potrebe strank kaj pomeni biti v bližini stranke. Zato je servis podjetja STILL na vodilnem mestu v svetu. Tako je npr. naš poseben diagnostični sistem pri popravilih enostavno nepramagljiv.


STILLReport

STILLReport

STILL za več transparentnosti v voznem parku...

STILLReport

Popravilo

Popravilo

Podjetje STILL je razvilo poseben diagnostični sistem, (vključno z pripadajočo diagnostično tehniko) ki zmanjša čas preverjanja in iskanja napake...

Popravilo

Vzdrževanje

Vzdrževanje

Bodisi krmiljenje, pogon ali ogrodje - vsak mehaničen in električen del viličarja mora brezhibno delovati…

Vzdrževanje

Full Servis

Full Servis

Še ena zanimiva ponudba podjetja STILL: Nudimo vam - seveda pod zelo ugodnimi pogoji - posebne Full-servis-pogodbe…

Full Servis

Šolanje voznikov

Šolanje voznikov

Čemu najinovativnejša tehnika, če pa z njo ne znamo ravnati optimalno? Samo kdor svojo delavno napravo popolnoma obvlada, lahko učinkovito in varno dela…

Šolanje voznikov

Zavarovanje naprav

Zavarovanje naprav

S STILL-om nimate nobenih finančnih presenečenj pri posebnih pripetljajih. Zavarovanje naprav ščiti…

Zavarovanje naprav