Intralogistični sistemi

Upravljanje z več inteligence, delo z večjo učinkovitostjo

Ni preprostih rešitev za kompleksne probleme. Na prvi pogled se zdi, da interakcija intralogističnih procesov z velikim številom medsebojno povezanih sistemov otežuje optimizacijo procesov v skladišču. Vendar za nas ravno ta kombinacija posameznih procesov pomeni idealno osnovo za izrabo celotnega potenciala.

Naša skladišča viličarjev, ostalih izdelkov in storitev se med seboj usklajujejo, tako da vam lahko ponudimo celovito, po meri prilagojeno rešitev. Poleg tega so vse komponente dovolj fleksibilne, da se popolnoma prilagodijo obstoječim strukturam in sistemom.


Intralogistično svetovanje

Aktivno oblikujemo prihodnost intralogistike naših kupcev - od ciljno usmerjenega svetovanja do izvajanja.

Ciljno usmerjene rešitve za vaše izzive

Podjetje STILL ima 100-letne izkušnje na področju skladiščne tehnologije, intralogistike in proizvodnje viličarjev. Smo strokovnjaki za intralogistiko, imamo izvirne strokovnake in aktivno oblikujemo prihodnost intralogistike za naše stranke - od ciljno usmerjenega svetovanje do izvajanja.

To konkretno pomeni, da predlagamo rešitve, za katere smo prepričani, da jih bomo lahko izvedli in ki bodo delovale v prihodnosti. Da bi to zagotovili, obiščemo kupce v njihovih skladiščih in proizvodnih prostorih, se neposredno pogovorimo z zaposlenimi in natančno preučimo vse ustrezne procese.

Tako mi delamo

Zbiranje podatkov

Odlična analiza temelji na visokokakovostnih naborih podatkov.

Analize

Za pridobitev logističnih ugotovitev, z uporabo pripravljenih podatkov, uporabljamo tehnike, kot so grupiranje, razvrščanje, stiskanje in filtriranje; to potem služi kot osnova za načrtovanje.

Optimizacija

Za pridobitev logističnih ugotovitev, z uporabo pripravljenih podatkov, uporabljamo tehnike, kot so grupiranje, razvrščanje, stiskanje in filtriranje; to potem služi kot osnova za načrtovanje.

Konceptualizacija

Naš cilj je zmanjšati stroške prevoza, skladiščenja in pretovarjanja.

Pripravljeni na intralogistično svetovanje?

  • Data Sheet Intralogistic Consultancy PDF, 1 MB Download

Kontakt

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Regalni sistemi

STILL regalni sistemi so sestavni del inteligentne intralogistike. Visoko učinkovitost je najbolje doseči z učinkovito postavitvijo skladišča.

STILL regalni sistemi, sestavni del inteligentne intralogistike.

Visoko učinkovitost najbolje dosežemo z učinkovito postavitvijo skladišča. Kot dobavitelj celotne ponudbe, STILL ponuja široko paleto industrijskih regalnih sistemov, vključno s statičnimi napravami, kot so paletni, drive-in ali konzolni regali in dinamični sistemi, na primer vožnja skozi in premikajoči regali, kot tudi premikajoče se platforme.

Mobilni regali

Največja gostota blaga v majhnih prostorih.

Police

Rešitev za nepakirano blago in majhne dele

Platforme

Učinkovita in individualna uporaba visokih stavbnih prostorov.

Inšpekcijski pregled regala

Redni pregledi regalov pomagajo preprečiti nesreče.

Naši regalni sistemi

Paletni regali

Spremenljiv kot vaše zahteve.

Sistemi za vožno v in skozi regale

Za kompaktno shranjevanje.

Izmenični paletni sistemi

Za največjo hitrost obračanja.

Konzolni regali

Urejeno in enostavno skladiščenje kosovnega blaga

Pripravljeni na nov regalni sistem?

Kontakt

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Sistemi za avtomatizacijo

Izkoristite prednosti sistemov za avtomatizacijo STILL in optimizirajte svoje notranje logistične procese z dodatno varnostjo, odličnostjo procesov, razpoložljivostjo in ekonomsko izvedljivostjo.

Zahvaljujoč svoji široki paleti izdelkov STILL iGo pomaga avtomatizirati skoraj celoten pretok materiala v skladišču, ne glede na to, ali je na novo grajen ali že obstoječ. Paleta rešitev in možnosti širitve, omogoča ne samo prilagojene izboljšave obstoječega stanja, kot so ozki ali široki hodniki, temveč tudi popolno avtomatizacijo vertikalnega in horizontalnega prevoza blaga. Avtomatizirana vozila STILL pokrivajo celoten pretok blaga v vašem skladišču - od prejema blaga do končne pošiljke partnerjem.

iGo neo CX 20

IGo neo CX 20 sledi upravljavcu ves čas delovnega procesa in se premakne v prvo ali drugo pozicioniranje palete. Viličar vedno omogoča, da voznik hodi spredaj in avtonomno vzdržuje razdaljo, ki jo določa operater, vsaj 50 cm od regala ali palete. Ker avtonomna pomoč prevzame nadzor nad vožnjo in krmiljenjem, se lahko upravljavec v celoti osredotoči na nalogo, ki jo izvaja. To povzroči znatno povečanje zmogljivosti izbiranja in se izogne nabiranju napak. Varnost zagotavljajo senzorji za sledenje gibanja, ki lahko razlikujejo med upravljavcem, drugimi ljudmi in ovirami.

iGo sistem

Različne situacije shranjevanja zahtevajo individualne rešitve. iGo sistemi vam nudijo popolnoma prilagojeno kombinacijo različnih serijsko proizvedenih viličarjev in ustrezne tehnologije, vključno z namestitvijo vseh komponent. Za analizo, načrtovanje in izvajanje se zanašajte na avtomatizacijo, ki temelji na potrebah, z največjo učinkovitostjo in izbiro optimalno prilagojenih tehnologij. Različne vrste navigacije viličarjem omogočajo samostojno gibanje skozi skladišče. Hkrati ostanete prilagodljivi, saj lahko z vsemi viličarji kadar koli upravljate tudi ročno.


Pripravljeni na avtomatske sistemske rešitve ?

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

MMS Upravljanje materialov in podatkovnih tokov

Popolnoma primeren za kompleksne zahteve

Uporabite sistem za upravljanje skladišč STILL (WMS) za nadziranje in izvajanje vsakega gibanja materiala v skladišču posebej, vključno s prejetim blagom, nadzorom skladišč in izbiro naročil, prav tako kot načrtovanjem in odpošiljanjem blaga. V teh procesih se upoštevajo vse informacije, kot so podatki o odpremi in podatki o izdelku, kot so številka serije, datum in ustrezne strategije shranjevanja, da bi zagotovili material pravočasno, glede na povpraševanje in kar najbolje izkoristili prostora znotraj skladišča. Poleg tega, sistem omogoča upravljanje s praznimi prostori, ter stalnega ali začasnega odvzema zalog.

MMS sistem upravljanja zalog

Uporabite sistem za upravljanje skladišč STILL (WMS) za nadziranje in izvajanje vsakega premika materiala v skladišču posebej, vključno s prejetim blagom, nadzorom skladišč in izbiro naročil, prav tako načrtovanjem in odpošiljanjem blaga.

MMS Sistem za nadzor prevoza in viličarjev

Sistem za nadzor tovora /nadzor viličarjev (TCS) nadzoruje gibanje viličarjev v skladišču, pri čemer upošteva različna merila.

Informacijski sistem MMS

Informacijski sistem STILL MMS vas obvešča o vseh pomembnih podatkih, na primer o stanju trenutnih naročil ali posameznih artiklov.

Strojna oprema MMS

V okviru Still sistema za upravljanja materialnega toka, se izraz strojna oprema nanaša na vse komponente, ki skupaj s programsko opremo tvorijo sistem.

Inteligentna sistemska arhitektura

Podrejene in nadrejene sisteme, kot so ERP sistemi ali transporterji, premikajoči regali in druge komponente strojne opreme, je mogoče enostavno vključiti v STILL MMS.

Pripravljeni na MMS sisteme?

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Upravljanje flote- Fleet management

Optimizacija flote

Vedno je pomembno vzdrževati pregled; še posebej za večje flote. STILL lahko pomaga pri spremljanju voznega parka in ponuja dolgoročno upravljanje flote. Bolj ko je flota obsežnejša, starejša ali raznovrstna, večji je njen potencial za optimizacijo; prav tako je želja, da bi jo oddali v zunanje ali njeno lastno upravljanje, da bi se lahko v celoti osredotočili na izzive vodenja svojega dejanskega posla. Rešitev: FleetManager, izdelan pri STILLu.

Temeljni cilji:

  • Poceni posodobitev flote
  • Izračun prihrankov
  • Oblikovanje individualiziranega koncepta upravljanja flote
  • Optimizacija flote
  • Optimizacija sistema flote in integracija transportnih sistemov v pretok materiala

FleetManager 4.x

Z uporabo STILL-ovega FleetManager ™ se odločite, kdo lahko uporablja vozilo, katera vozila si beležijo informacije o uvajanju, nesrečah in uporabi .

Svetovanje o floti

STILL ponuja prevzem flote z dolgoročnim upravljanjem

Ste pripravljeni na nov sistem upravljanja voznega parka?

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.