Rabljeni viličarji

Rabljeni viličarji in skladiščna oprema

Kakovost zagotovljena

Neposredna prodaja Still vam zagotavlja profesionalno prenovo in popravilo rabljenih viličarjev in skladiščne opreme po cenah, ki so nižje od cen za nove viličarje. Z našimi rabljenimi viličarji boste dobili vrhunsko kakovost STILL, ki je znana po vsem svetu. Številne možnosti za financiranje in storitve nudijo dodaten plus pri fleksibilnosti in varnosti. 

Po vsej Evropi vas čaka ogromen izbor, več kot 25 000 rabljenih viličarjev in skladiščne opreme. Samo v Nemčiji je približno 1000 viličarjev vedno na voljo. In kar je najpomembneje: naši premium viličarji so takoj na voljo. Če želite, so lahko jutri na poti k vam.

Naša obljuba o kakovosti: Vse razpoložljive rabljene viličarje, paletna viličarje in skladiščno opremo skrbno pregledajo naši serviserji in jih prenovijo z originalnimi rezervnimi deli STILL, ter nato razvrstijo v enoten sistem, ki velja za celotno Evropo. To vam omogoča natančen pregled stanja rabljenih viličarjev in skladiščne opreme, ki so na voljo z enim samim klikom v sistem.

Vaše prednosti:

  • Premium kvaliteta 
  • Obnovljeni viličarji
  • Zanimive garancije
  • Stalna zaloga

Poiščite svoj viličarj!

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vašo prošnjo za ponudbo.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.