Dizel in plinski viličarji

Zajema vse rešitve

Zmogljiv, učinkovit, z nizkimi emisijami. Opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo motorjev, RX 70 dizelski in plinski viličarji STILL zagotavljajo čisto delovanje v vsaki situaciji. In to dobesedno mislimo: skoraj vsi modeli so precej pod zakonskimi zahtevami za emisije, tudi brez filtrov za trdne delce. In nudijo najboljše možne zmogljivosti v katerem koli razredu nosilnosti, od kompaktnih do masivnih. STILL dizelski in plinski viličarji dosegajo rezultate v močnih zunanjih ali težkih notranjih pogojih z zanesljivo zahtevano zmogljivostjo. Zahvaljujoč kapsuliranim komponentam so vedno pripravljene, tudi v močno prašnih ali vlažnih okoljih . Dizelski viličarji se predstavljajo kot izredno varčni: potrebujejo do 17 odstotkov manj goriva kot njihovi najboljši konkurenti. Popolna interakcija med človekom in strojem na podlagi dobro premišljene ergonomije : Prijazni sedeži z naslonjali, veliko prostora za dostop in prostorne kabine obljubljajo udobno delo.

 • 7390 mm
 • 3500 kg
 • 7180 mm
 • 5000 kg
 • 8670 mm
 • 8000 kg
 • 6000 mm
 • 2000 kg
 • 17 km/h
 • 6000 mm
 • 3500 kg
 • 17 km/h
 • 6000 mm
 • 5000 kg
 • 24 km/h
 • 7000 mm
 • 18000 kg
 • 30 km/h
Osnovna enota Trdota ohišja Operativno območje
R Counterbalanced Rider Truck
C Classic Line
X Xcellence Line
70 Outdoor LPG/Diesel Transport

Serija RCD/RCG - dizelski viličarji in viličarji na LPG z odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Serija viličarjev z motorjem z notranjim izgorevanjem RCD / RCG (na dizelski in plinski pogon) so trdna in učinkovita transportna vozila, na voljo v 3 razredih nosilnosti od 1,6 do 5,0 ton: RCD / RCG 15-20, 25-35 in 40 -50. Dve liniji izdelkov sta rezultat želje oblikovalcev, da čim bolj zmanjšajo nabavne stroške viličarjev, hkrati pa ohranijo zanesljivost in robustnost, ki sta povezani z znamko STILL. Odlikuje jih torej predvsem dobra kakovost, ob relativno nizkih investicijskih stroških.

Plinski in dizelski viličarji serije RCG so dosegli visoke ocene tudi z ergonomskega vidika. Udobje voznika zagotavljajo hidravlične ročice ob sedežu in nastavljiv volanski drog. Oblazinjena kabina absorbira tresljaje med vožnjo po neravnem terenu. Zasnova – z nizko armaturno ploščo, velikimi okni in ozkimi strešnimi stebrički – v kombinaciji z ozkimi drogovi in visokokakovostno standardno osvetlitvijo, zagotavlja odlično vidljivost v vse smeri. Dizelski in plinski viličarji serije RCD/RCG so na voljo z različnimi dolžinami vilic in različnimi teleskopi, kot tudi visokimi preostanki nosilnosti in moči motorja, kar daje vsestransko in stroškovno učinkovito rešitev za različne uporabe, v tem razredu viličarjev.

Serija RX 70 - serija hibridnih viličarjev z nosilnostjo od 1,6 do 8 ton

Plinski in dizelski viličarji serije RX 70 20-35 so bili med prvimi na trgu intralogistike s hibridnim pogonom. Rešitev je bila nato podvojena z linijo vozil RX 70 z največjo nazivno nosilnostjo od 1,6 do 8 t. Pogonska povezava, ki se uporablja pri zgorevanju z električno energijo, omogoča doseganje odlične učinkovitosti in hkrati zmanjšanje porabe goriva. To pomeni nižje obratovalne stroške in zmanjšanje pogostosti polnjenja goriva ter prihranek časa. Dizelski viličar RX 70 20/35 s hibridnim pogonom je opremljen z močnim plinskim ali dizelskim motorjem in dvema elektromotorjema - po enega na vsako pogonsko silo. Zahvaljujoč popolni interakciji zgorevalne in električne tehnologije, model porabi od 2,4 litra goriva (v skladu z EN 16796), kar prinaša znatne prihranke in omogoča optimizacijo stroškov v procesu upravljanja voznega parka. Vodilna STILL ponudba je dizelski viličar, ki je na voljo v štirih razredih obremenitve 1,6 - 2; 2,0 - 3,5; 4,0 - 5,0 in 6,0 - 8,0 t. Zahvaljujoč raznolikim različicam opreme se vozila uporabljajo tako na samih gradbiščih, kot pri dobaviteljih gradbenih materialov, v ladjedelnicah, v kovinski in lesnopredelovalni industriji, ter v podjetjih s transportom in logistiki. Zaradi kompaktne strukture, ter natančnega nadzora in dviganja je manevriranje katerega koli modela viličarja RX 70 preprosto in zabavno. Udobna kabina in dodelan koncept upravljanja preprečujeta utrujenost voznika in povečujeta varnost.

Contact

Za dodatne informacije prosimo, da kontaktirate naše svetovalce.

+386 1 520 50 20

Zahtevaj Dizelski in Plinski viličarji od 1,6 do 8,0 t

Izpolnite spodnji obrazec. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.