Vaša kariera na STILL

STILL je kot vrhunska blagovna znamka, celovit dobavitelj notranjih logističnih sistemov in rešitev: Skupaj s široko paleto različnih vrst viličarjev, ponuja STILL inovativne storitve in rešitve za pretok materiala, ki se tržijo po vsem svetu.

Predstavljajte si, da delate v tem pomembnem mednarodnem podjetju. Ponujamo odgovornost in iščemo timske igralce, ki se soočajo z izzivi inovativnega podjetja. Odkrijte poklicne priložnosti pri STILLu.


Naša ekipa pri STILLu

Naši zaposleni uživajo svobodo pri uresničevanju svojih idej in vizij, kar je del priložnosti za oblikovanje tehnologij prihodnosti velike mednarodne blagovne znamke. To skupaj, z živahnim timskim razmišljanjem, ter kulturo odprtosti in strokovnostjo, spodbuja osebni razvoj vsakega posameznega, zaposlenega v podjetju STILL.

Blagovna znamka STILL

Uveljavljena premium znamka in zanesljiv partner 

STILL ponuja prilagojene rešitve za intralogistiko po vsem svetu. STILL izvaja inteligentno upravljanje programske opreme in storitev za ravnanje z materiali. Samo v Nemčiji nas lahko najdete v 14 obratih, 37 lokacijah STILL in z več kot 800 servisnimi inženirji - vedno blizu. Po vsem svetu deluje 24 tujih podpodružnic in široka prodajna mreža na 246 lokacijah v 48 državah. STILL je uveljavljena, močna blagovna znamka in delodajalec s strastjo.


Začni s STILLom

jpg

Postanite del ekipe STILL

Naša močna točka je naše skupno prizadevanje. To ni mogoče brez usposobljenosti in zavzetosti vseh zaposlenih.

Ni važno, koliko delovnih izkušenj imate - s STILLom boste kmalu prevzeli odgovornost, lahko pokažete svojo uspešnost in dobili boste priložnost za osebni in poklicni razvoj. Na svoji individualni karierni poti vam bomo ponudili aktiven razvoj, s pomočjo izkušenih voditeljev. Vse, da lahko dosežete svoje cilje in nastopite po svojih najboljših močeh.

Obrnite se na lokalnega prodajalca!

Naši svetovalci bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.