Availability. Reliability. Speed.

Razpoložljivost. Zanesljivost. Hitrost.

STILL servis

Išči
Predmet
Naziv*

Na nas se lahko zanesete.

Kvaliteto našega dela merimo z zadovoljstvom naših strank. Ko gre za razpoložljivost vaše intralogistike, ne poznamo kompromisov.

Razpoložljivost

Razpoložljivost

Vaša predana STILL ekipa, sestavljena in regijske vodje in servisnih tehnikov, vam je ves čas na voljo - po zaslugi široke servisne mreže - vedno je nekdo blizu vas.

Reliability

Reliability

Naše tehnično znanje, visoka kakovost in razpoložljivost originalnih delov STILL® ter naša mednarodna partnerstva z dobavitelji delov zagotavljajovsakič znova nemoteno in uspešno storitev.

Hitrost

Hitrost

Na vsako zahtevo se takoj odzovemo. Naši standardizirani, digitalno vodeni in optimalno načrtovani postopki popravil in servisiranja ter dobava rezervnih delov čez noč nam omogočajo da je čas servisiranja absolutno minimalen.

Strokovni nasvet

Strokovni nasvet

STILL serviserji lahko s strokovnim usposabljanjem, ki jim omogoča popoln pregled nad vašim sistemom, takoj prepoznajo, kje in kako bi lahko izboljšali vaše viličarje in učinkovitost skladišča.


Naš servis kot na dlani.

Nabor storitev, popolnoma prilagojenih vašim dejavnostim in aplikacijam - od naročil za popravilo do pogodb o celotnem servisu.

Service hotline

Your direct contact to our experts

Niste našli tistega, kar ste iskali ?

Naši strokovni svetovalci so vam ves čas na voljo, da odgovorijo na vaša vprašanja o naši servisni ponudbi .

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Digitalne storitve

Naše izdelke in rešitve nenehno razvijamo in si neumorno prizadevamo za nadaljni razvoj naših digitalnih rešitev. Na tisoče kupcev, ki že imajo koristi od aplikacije STILL fleet management, bo kmalu dobila priložnost spoznati naslednjo generacijo aplikacije neXXt. Prihodnost je digitalna - ostanite z nami.

STILL neXXt flota

To visoko učinkovito spletno orodje vam omogoča natančno določiti področja potencialne optimizacije vaše flote in s tem povečati donosnost vaše intralogistike.

STILL neXXt fleet →

STILL neXXt service diagnostika

S servisno diagnostiko STILL neXXt lahko naši strokovnjaki neposredno dostopajo do vaših podatkov o viličarjih prek Bluetootha in opravijo diagnozo na daljavo.

STILL neXXt service navigator

Storitveni navigator STILL neXXt nudi serviserjem močno orodje s celovito funkcijo iskanja, kar omogoča resnično hitro in enostavno iskanje servisnih dokumentov.

STILL neXXt service kooperativna diagnostika

Za servisiranje napak ki so še posebej zahtevne, omogoča kooperativna diagnostika našim tehnikom, da v realnem času dobijo podporo strokovnjakov iz razvojnega oddelka, s čimer prihranijo čas in stroške večjega števila strokovnjakov na kraju samem.


Študije primerov strank


Reliability

STILL servis - preprosto učinkovit

Test

Kooperativna diagnoza

Kot pri vseh izdelkih STILL je tudi ta naša storitev za vas stroškovno zelo učinkovita. Preprosti za uporabo, zmogljivi, zanesljivi, vsestranski in enostavni za povezovanje z digitalnimi sistemi - naše rešitve ne trošijo skoraj nič vaših dragocenih ekonomskih in človeških virov. Zato so rešitve STILL ključ do vašega gospodarskega uspeha. Preprosto učinkovito.


Prenosi

  • STILL servis brošura (v nemščini) PDF, 2 MB Download
  • STILL servis brošura (v angleščini) PDF, 2 MB Download

Kontaktirajte nas.

Naši svetovalci so vam stalno na voljo, da odgovorijo na vaša vprašanja o naših storitvah in rešitvah.

Izpolnite obrazec

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pokličite svetovalca

Vaša direktna povezava z našimi strokovnjaki

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.