/products/Service/Spareparts/STILL_Original_Parts_R__Quality/images/STILL_Service_Ersatzteile.jpg

STILL Originalni deli®

Varnost se začne z originalnimi ndomestnimi deli.

STILL je nekaj posebnega ne le zaradi visoke razpoložljivosti, kakovosti in zmogljivosti industrijskih viličarjev, ampak tudi zaradi dejstva, da za nadomestne dele veljajo enako strogi standardi.

Zakaj izbrati originačne dele®?

Safety.

Samo z uporabo originalnih delov lahko zagotavljate, da so bili vaši deli podvrženi STILL-ovim strogim standardom kakovosti in so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kar posledično zagotavlja najvišjo raven varnosti za vas in vaše viličarje. Piratstvo izdelkov in blagovnih znamk je izjemno škodljivo za tiste, ki kupujejo imitacije izdelkov. Ponarejeni izdelki se izdelujejo v vprašljivih proizvodnih pogojih in pogosto predstavljajo precejšnja zdravstvena in varnostna tveganja zaradi slabše kakovosti.

 

Reliability.

STILL Original parts® so certificirani in podvrženi intenzivni kontroli kakovosti. Zagotavljajo najvišjo stopnjo zanesljivosti in kakovost „Made in Germany“. Z dolgo življenjsko dobo in zagotovljeno minimalno razpoložljivostjo 12 let zagotavljajo neprekinjeno obratovanje vašega voznega parka, pomagajo ohraniti vrednost vaših viličarjev in preprečujejo drage zastoje. Dejstvo, da so imitacije originalom toliko cenejše, je posledica pomanjkanja nadzora kakovosti in uporabe slabših materialov. Ni mogoče vedeti, kakšni bodo nadaljnji stroški,ki bodo nastali zaradi nakupa teh imitacij.

 

Hitrost.

Samo originalni deli STILL® zagotavljajo hitra popravila s kakovostjo OEM. V najkrajšem možnem času lahko dobavimo več kot 51.000 rezervnih delov.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Roglji s posebno nedrsečo prevleko*

Pri vožnji po neravnih površinah, prevozu mrežastih zabojev ali pri močnem zaviranju se tovor na rogljih vilic včasih lahko premika nenamerno. Nanešena zobata prevleka * kot dodatna opcija ponuja veliko prednosti:

 • enostavna naknadna vgradnja (za vse vrste tovornjakov in rogljev)
 • ščiti pred zdrsom tovora in s tem povečuje varnost pri delu
 • večja varnost zaradi barvne signalizacije
 • zmanjšuje škodo na blagu
 • zmanjšuje emisije hrupa z blaženjem pri nabiranja blaga
 • poveča odpornost rogljev na obrabo in s tem podaljša njihovo življenjsko dobo
 • barvni signali: večja vidljivost zmanjšuje nevarnost nesreč
 • na voljo tudi električno prevodna različica

*Patent v postopku v Nemčiji. Zaščita uporabnega modela v Nemčiji

 

STILL Original super elastične pnevmatike

"Superelastične pnevmatike podjetja STILL so trdne pnevmatike, sestavljene iz več plasti. Te so v celoti izdelane iz posebne gumijaste zmesi; so izjemno robustne in niso napolnjene z zrakom. To omejuje obseg absorbiranja udarcev in vibracij.

Način izdelave super elastičnih pnevmatik STILL Original jih naredi popolnoma odporne na predrtje in pomeni, da ne potrebujejo servisiranja. Ponujajo zelo visoko stopnjo stabilnosti, z nizkim kotalnim uporom in prilagodljivimi možnostmi upravljanja, saj jih je mogoče namestiti tudi na pnevmatična platišča.

STILL Original super elastične pnevmatike so primerne tako za notranjo kot zunanjo uporabo. "

STILL Originalne pnevmatike iz čvrste gume

"Trdne gumijaste pnevmatike podjetja STILL so narejene iz visoko odporne gumene zmesi. Niso napolnjene z zrakom in imajo zelo majhen premer. Pnevmatike iz polne gume ne delujejo kot blažilniki udarcev.

STILL Originalne pnevmatike iz polne gume so popolnoma odporne na predrtje in jih ni treba vzdrževati. Idealne so za prevoz zelo težkih tovorov ali za uporabo v aplikacijah, ki zahtevajo posebej natančno rokovanje.

STILL Izvirne pnevmatike iz polne gume so zasnovane za notranjo uporabo. "

STILL Originalne pnevmatike

"Pnevmatike podjetja STILL so zračno napolnjene pnevmatike, izdelane iz posebne gumijaste zmesi. Zasnovane so tako, da ponujajo odlično vozno udobje in visoko stopnjo oprijema, primerne pa so tudi za vožnjo po neravnih površinah.

Pnevmatike STILL zagotavljajo najboljšo možno blaženje udarcev in pomagajo zaščititi viličarja, voznika in tovor. Tudi pri prevozu izredno težkih tovorov in krmarjenju po tesnih ovinkih ponujajo visoko bočno stabilnost in nizek kotalni upor.

STILL Original pnevmatike so namenjene zunanji uporabi. "

 

Filtri za gorivo

"Delci umazanije v gorivu lahko povečajo stopnjo obrabe motorjev z notranjim izgorevanjem. Naši filtri za gorivo STILL Original odstranjujejo delce umazanije iz goriva in tako pomagajo podaljšati življenjsko dobo naših enot.

Pri dizelskih motorjih lahko onesnaženo gorivo poškoduje vbrizgalno črpalko in vbrizgalne šobe. Originalni filtri za gorivo podjetja STILL odstranjujejo delce umazanije iz dizelskega goriva, vključno s prahom ali rjo, s čimer zagotavljajo, da komponente delujejo dlje časa na optimalnem nivoju.

Pri izdelavi filtrov za gorivo STILL Original se uporabljajo le skrbno izbrani visokokakovostni materiali. Kot vsi izdelki STILL so tudi filtri za gorivo izdelani po meri, kar ščiti naše proizvode STILL. To preprečuje onesnaževanje okolja in škodo na vozilu. "

Vaše koristi

 • Delci umazanije se filtrirajo iz goriva
 • Življenjska doba enot se podaljša
 • Preprečeno je onesnaževanje okolja in škoda na vozilih

Zračni filtri

"Naše dizelske enote STILL lahko delujejo s polno zmogljivostjo samo z optimalno kombinacijo goriva in zraka. Z optimiziranim zračnim uporom STILL Original zračni filtri zagotavljajo stalno visoko učinkovitost in zelo nizko porabo goriva.

Naši zračni filtri STILL Original ločujejo nečistoče, kot so prah, pesek in saje, iz zraka, ko je vsesan. To pomaga zagotoviti optimalno izgorevanje z nizkimi emisijami.

Naši filtri tudi ščitijo zgorevalno komoro pred nečistočami, ki lahko povzročijo nastanek mila in sčasoma obrabo motorja. "

Vaše koristi

 • Optimiziran upor pretoka
 • Optimalno zgorevanje z nizkimi emisijami delcev
 • Zaščita pred nečistočami

Oljni filtri

"Sodobni, učinkoviti motorji zahtevajo zadostno oskrbo z motornimi olji na mazalnih mestih, kot so bati, batni obroči in obloge cilindrov. Naši oljni filtri STILL Original zagotavljajo optimalno oskrbo z oljem, preprečujejo upad zmogljivosti in ščitijo pred poškodbami motorja.

Motorno olje v enoti je nenehno onesnaženo z ostanki zgorevanja, prahom, premogom in saj. STILL Original oljni filtri očistijo mazalni krog in preprečijo prezgodnjo obrabo motorja.

Dokler se upoštevajo določeni intervali menjave, naši oljni filtri STILL Original zagotavljajo stalno visoko zmogljivost motorja. "

Vaše koristi

 • Optimalna oskrba z oljem
 • Čiščenje mazalnega kroga
 • Stalno visoka zmogljivost motorja

Filtri za hidravlično olje

"Ključne značilnosti vaše STILL flote vključujejo visoko razpoložljivost strojev, pa tudi zmogljive funkcije dvižnih, nagibnih in krmilnih cilindrov. Funkcija naših filtrov hidravličnega olja STILL Original je zaščita naših sodobnih hidravličnih sistemov pred obrabo.

Najpogostejše nečistoče, ki jih v hidravličnih sistemih najdemo poleg vode in zračnih mehurčkov, so trdni delci, ki nastanejo kot posledica abrazije in erozije robov. Z našimi filtri hidravličnega olja STILL Original se te nečistoče učinkovito filtrirajo. Originalni filtri za hidravlično olje STILL pomagajo zagotavljati zmogljivost in visoko razpoložljivost stroja. "

Vaše koristi

 • Velika razpoložljivost stroja
 • Zaščita pred obrabo
 • Visoka zmogljivost in razpoložljivost stroja
 

Več informacij

"Vozniški sedeži STILL Original so zasnovani v skladu z ergonomskimi smernicami in zato ponujajo visoko raven udobja ter varno in uporabniku prijazno delovanje.

 

Vozniški sedeži STILL Original so na voljo v različnih verzijah in s številnimi možnostmi opreme - prilagojene vašim posebnim zahtevam. "

 

Več informacij

Večino teh zelo občutljivih komponent je podjetje STILL razvilo samo in zanje veljajo najstrožje varnostne zahteve. To pomeni, da so vse elektronske komponente STILL Original zasnovane za uporabo v viličarjih STILL in zagotavljajo najboljšo zmogljivost, razpoložljivost in varnost.

 

Več informacij

"Viličarji potrebujejo redno servisiranje, da lahko dolgoročno delujejo s polno zmogljivostjo. STILL Originalni servisni kompleti ohranjajo nemoteno delovanje vaših viličarjev in pomagajo preprečiti nepredvidene stroške. S servisnim kompletom podjetja STILL imate stalni dostop do vseh sestavnih delov,ki jih potrebujete za servisiranje, kar pomeni, da lahko viličarje v kratkem času ponovno usposobite za delo.

 

Naši prilagojeni servisni kompleti STILL Original omogočajo servisiranje industrijskih viličarjev STILL enostavneje, hitreje in stroškovno učinkoviteje, kot če bi kupili vsak servisni del posebej. "


Prenosi

 • STILL servis brošura (v angleščini) PDF, 2 MB Download

Kontaktirajte nas.

Naši svetovalci so vam stalno na voljo, da odgovorijo na vaša vprašanja o naših storitvah in rešitvah.

Izpolnite obrazec

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pokličite svetovalca

Vaša direktna povezava z našimi strokovnjaki

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Dodatne storitve

Raznovrstne storitve, ki so popolnoma usklajene z vašimi aktivnostmi in delom - od naročila popravil do celotnega servisa.