/products/Service/Safety/images/STILL_Service_Sicherheit.jpg

Varnostni pregledi

Prednost v intralogistiki

Zaneseti se na našo izvedbo zakonsko predpisanih varnostnih pregledov viličarjev in regalov ter na zagotavljanje inovativnih varnostnih tehnologij za vaše transportne sisteme. To je proaktivni način za zaščito vaših zaposlenih, blaga in infrastrukture vašega skladišča.

Za učinkovito intralogistiko je ključnega pomena varnost vaših zaposlenih, viličarjev in sistemov. STILL skrbi za načrtovanje in izvajanje vseh zakonsko zahtevanih varnostnih pregledov za viličarje, priključke, polnilnike, baterije in regale. Poleg tega ponujamo številne inovativne varnostne tehnologije, vključno z vizualnimi opozorilnimi sistemi, navigacijskimi pripomočki z lasersko pomočjo in sistemi kamer, ki smo jih za vaše udobje sestavili v privlačne varnostne pakete. STILL varnostne rešitve pomagajo zmanjšati škodo na blagu in infrastrukturi v vašem skladišču ter se tako izogniti stroškom in nevšečnostim zaradi izpadov delovanja.

  • Z našo najsodobnejšo varnostno tehnologijo so vaši viličarji še bolj učinkoviti.
  • Naše prilagodljive pakete lahko kombinirate tako, da ustrezajo vašim posebnim zahtevam.
 
 
 
 
 
 
 
 

STILL luči opozorilnega območja

Lučka opozorilnega območja STILL projecira dva svetlobna snopa na levo in desno stran viličarja, ko je viličar vklopljen. To je vizualno opozorilo za pešce in druge voznike v neposredni bližini viličarja. S pomočjo mobilne varnostne razsvetljave to pomaga zmanjšati tveganje za telesne poškodbe in trke na zasedenih delovnih območjih.

Voznike podpiramo s široko paleto sistemi in funkcije za pomoč vozniku. Zagotavljajo potrebne pogoje za varno, učinkovito, ergonomsko in brez utrujenosti delo v vsaki vožnji.

Z retrofitting različnimi varnostnimi lastnostmi in posebej zasnovanimi priključki lahko naše viličarje v trenutku prilagodimo novim aplikacijam.


Prenosi

  • STILL servis brošura (v angleščini) PDF, 2 MB Download
 

Kontaktirajte nas.

Naši svetovalci so vam stalno na voljo, da odgovorijo na vaša vprašanja o naših storitvah in rešitvah.

Izpolnite obrazec

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pokličite svetovalca

Vaša direktna povezava z našimi strokovnjaki

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Dodatne storitve

Raznovrstne storitve, ki so popolnoma usklajene z vašimi aktivnostmi in delom - od naročila popravil do celotnega servisa.