Vlečna vozila

STILL LiftRunner®

Vlečne kompozicije STILL postavljajo standarde v učinkovitosti manipuliranja . Z njimi lahko postane dobava v proizvodnji neverjetno skrbna . Naj bodo vaše proizvodne zmogljivosti izkoriščene z zanesljivimi in natančno planiranimi zaporedji dobav materiala. Natančno planiranje dosežemo z optimalno kombinacijo električnih vlačilcev in z našim sistemom LiftRunne kompozicije.

Ta patentiran sistem za prevoz in priklop za vozičke (nosilce tovora) vseh oblik tovora z največjo prilagodljivostjo , edinstvenim udobjem za upravljalca in močne najnižji kotalni upor v industriji. Ta sistem je dopolnjen z inovativnimielektričnimi vlačilci, ki so rezultat več kot 70-letnih izkušenj . Naše rešitve vlečnih kompozicij so enako individualne, kot skladišča naših strank.

Skupni imenovalec: zmanjšate promet v skladišču , prihranite denar in povečajte varnost pri delu . Skupaj razvijamo koncept, ki popolnoma ustreza vašim proizvodnim potrebam in izpolnjuje zahteve na najvišji ravni. Na zahtevo bo celo vključil avtomatizacijo posameznih korakov v procesu delovanja vlakovne kompozicije. Zanašajte se na rešitev, ki je inovativna, prilagojena in stroškovno učinkovita .

Contact us

Find out more? Contact us for further information.

Contact

Request to: Učinkovita dobava materiala z vlečnimi kompozicijami

Please fill out the form below. We will get back at you as soon as possible.

Salutation*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.