Vlečna vozila

STILL LiftRunner®

Vlečne kompozicije STILL postavljajo standarde v učinkovitosti manipuliranja . Z njimi lahko postane dobava v proizvodnji neverjetno skrbna . Naj bodo vaše proizvodne zmogljivosti izkoriščene z zanesljivimi in natančno planiranimi zaporedji dobav materiala. Natančno planiranje dosežemo z optimalno kombinacijo električnih vlačilcev in z našim sistemom LiftRunne kompozicije.

Ta patentiran sistem za prevoz in priklop za vozičke (nosilce tovora) vseh oblik tovora z največjo prilagodljivostjo , edinstvenim udobjem za upravljalca in močne najnižji kotalni upor v industriji. Ta sistem je dopolnjen z inovativnimielektričnimi vlačilci, ki so rezultat več kot 70-letnih izkušenj . Naše rešitve vlečnih kompozicij so enako individualne, kot skladišča naših strank.

Skupni imenovalec: zmanjšate promet v skladišču , prihranite denar in povečajte varnost pri delu . Skupaj razvijamo koncept, ki popolnoma ustreza vašim proizvodnim potrebam in izpolnjuje zahteve na najvišji ravni. Na zahtevo bo celo vključil avtomatizacijo posameznih korakov v procesu delovanja vlakovne kompozicije. Zanašajte se na rešitev, ki je inovativna, prilagojena in stroškovno učinkovita .

 

Contact

Za dodatne informacije prosimo, da kontaktirate naše svetovalce.

+386 1 520 50 20

Zahtevaj Učinkovita dobava materiala z vlečnimi kompozicijami

Izpolnite spodnji obrazec. V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.