Forklift trucks and warehouse technology for light-duty applications

Classic Line podjetja STILL

Ali imate v svojem skladišču zmerne naloge zlaganja in prevoza? Iščete pomočnika, ki bo preprosto opravil svoje delo? Dobrodošli v liniji Classic Line podjetja STILL. Tu boste našli viličarje in skladiščno tehniko, kakršne želite: robustne, zanesljive in pripravljene na delo. Vsak izdelek iz linije Classic Line je 100 % izdelek STILL: ergonomsko oblikovan, preprost in varen za uporabo - vendar brez dodatkov, ki jih ne potrebujete. Tako vam lahko ponudimo več kot privlačno ceno - vključno s kakovostjo in storitvami STILL, ki ste jih vajeni. In kar je najboljše: na te modele vam ni treba dolgo čakati. Na voljo so v kratkem roku, naročite pa jih lahko tudi prek spleta. To je pametno!

Direktno k cilju.

Vaše poslovanje je včasih dovolj zapleteno - v skladišču želite, da je preprosto in preprosto. Prav za to je zasnovana linija Classic Line. Ti modeli, opremljeni s kakovostnimi, vendar standardiziranimi funkcijami STILL, zanesljivo opravljajo svoje delo. Njihovo upravljanje je intuitivno in vzdrževanje preprosto. Idealni so za občasno ali enoizmensko delo.

Ne čakajte. Preprosto začnite!

Čas je denar. Z linijo Classic Line imate neprecenljivo prednost kratkih dobavnih rokov: Na splošno bo vaš novi viličar ali skladiščna oprema hitro pri vas in lahko takoj začnete delati. Druga prednost je manjša zapletenost: Vse, kar potrebujete, so kratka navodila - in že ste pripravljeni za delo.

Storitve brez kompromisov.

Izdelki linije Classic Line so tako preprosti in poenostavljeni, kot so storitve, ki stojijo za njimi, celovite. Kadar koli potrebujete serviserja, rezervni del ali le dober nasvet: Obsežna servisna mreža STILL vam je v celoti na voljo in ima tehnika v bližini. Z veseljem vam bo svetoval tudi glede vseh vidikov vaše intralogistike in so vam vedno na voljo tudi po opravljenem nakupu.


Prenosi


Kontaktirajte nas.

Izpolnite obrazec

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pokličite svetovalca

Vaša direktna povezava z našimi strokovnjaki

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.