Podjetje

STILL je prisoten po vsem svetu

STILL je bil dolgo časa eden vodilnih dobaviteljev viličarjev, viličarjev s ploščadjo in vlačilcev ter najnovejših Intralogističnih sistemov. Z okoli 9.000 zaposlenimi, štirimi proizvodnimi obrati, 14 podružnicami v Nemčiji, 17 podružničnimi podjetji v tujini ter trgovsko mrežo, ki jo sestavlja 246 trgovcev po vsem svetu, je STILL uspešno aktiven v mednarodnem merilu. Z najvišjo kakovostjo, zanesljivostjo in inovativno tehnologijo STILL danes in v prihodnosti izpolnjuje zahteve malih, srednjih in velikih podjetij.

png

O nas

To, kar je leta 1920 ustanovitelj podjetja Hans začel z veliko ustvarjalnosti, podjetnega duha in kakovosti, se je razvilo v vodilnega dobavitelja za inteligentno kontrolo intralogistike.

Danes, po vsem svetu sodeluje približno 9.000 usposobljenih zaposlenih iz različnih področij: iz raziskav in razvoja, proizvodnje, trženja in storitev. To omogočajo naše vrednote STILL, ki so temelj našega delovanja: integriteta, sodelovanje, pogum in odličnost.

Ključ do uspeha podjetja so visoko učinkoviti izdelki, ki segajo od celovitih rešitev za posebne panoge, za velike in majhne operacije, vse do računalniških logističnih programov za učinkovito upravljanje skladišč in materialnih tokov.

png

STILL - Blagovna znamka

Ali želite izvedeti več o naši filozofiji in naši blagovni znamki? Potem si oglejte našo knjigo:


Kontakt

STILL ima mednarodno prisotnost, zato je vedno v bližini, ko gre za servis, kakovost in hitro izvedbo visoko učinkovitih sistemov. Ne glede na to, ali gre za pravočasno zagotovitev nadomestnih delov ali hitro odpravljanje napak -kupci STILL so poplačani dnevno. STILL je prisoten po vsem svetu, poiščite svojo kontaktno osebo.

 

Naslov STILL Locations

Parkelj d.o.o.
Letališka 29
1000 Ljubljana
Slovenia


Telefon: +386 1 520 50 20
Telefax: +386 1 520 50 22Email kontakt


Email: info@parkelj.si

jpg

Contact Form

Please fill in the following fields (*obligatory fields).

Naziv*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Lokacije